Specialist voor import uit Pakistan

Een expediteur Pakistan moet natuurlijk overal en altijd goed en betrouwbaar werk kunnen leveren. Daarom kiezen wij bewust voor een langdurige en exclusieve samenwerking met onze partner. Zij beschikken over vestigingen op drie strategische plekken in Pakistan - Sialkot, Islamabad & Karachi - en zijn op meerdere gebieden inzetbaar. Er is veel kennis van de lokale markt zodat er gemakkelijk goede en duidelijke afspraken met de lokale leveranciers gemaakt kunnen worden. Maak ook kennis met onze "value added logistics" wat bestaat uit onder andere hangend vervoer, gesorteerd laden, een pick & pack service, labeling, palettiseren en het sealen van zendingen.

Daarnaast verzorgen we alle handelingen en documentatie die nodig zijn om probleemloos producten uit Pakistan te kunnen importeren. Het doen van een douaneaangifte bij uw importen is daar bijvoorbeeld een onderdeel van.

Luchtvracht vanuit Pakistan

Voor vervoer door de lucht komt ook de kennis en expertise van Asian Transport & Logistics (ATL) als expediteur Pakistan goed van pas. Ook al wijzigen de schema’s en transittijden regelmatig, wij houden ze voor u in de gaten om op elk gewenst moment de juiste en meest betrouwbare vluchten te vinden. Uw wensen zijn daarbij ons uitgangspunt en u profiteert bij ATL van een dienstenpakket op maat.

Zeevracht vanuit Pakistan

Bij importeren uit Pakistan kunnen ook wereldwijde zeevrachten nodig zijn. We beschikken ook op dat gebied over een zeer ervaren en gemotiveerd team. Met kennis van de juiste routes en wegen, precies zoals u van een expediteur Pakistan mag verwachten. U heeft de mogelijkheid om uw zendingen digitaal te volgen. Zo bent u altijd op de hoogte van de actuele status. Kies voor onze expertise op het gebied van zeevracht en u zult versteld staan van de duidelijke en accurate informatievoorziening en van de manier waarop wij adequaat te werk gaan.

Kunnen wij u assisteren bij uw zending?

Neem contact op met uw vaste contactpersoon binnen ATL en deze zal u graag verder helpen. 

Wij onderscheiden ons door:

✔ Snelle en persoonlijke service
✔ Uitgebreide douanekennis
✔ Concurrerende tarieven
✔ Maatwerk- en geconsolideerde oplossingen
✔ Excellente kennis van steeds wijzigende schema’s en transittijden 
✔ Een vaste accountmanager voor het totale logistieke traject

Uw keuzes:

✔ Top urgent luchtvracht
✔ Geconsolideerde luchtvracht
✔ FCL / LCL zeevracht
✔ Vendor Management Inventory (VMI) 
✔ Purchase Order Management (POM) koppeling via EDI


Je bent in goed gezelschap !

De volgende bedrijven zijn je al voorgegaan
snel-4

IT based solutions

personal

Single point of contact

oplossend

32 jaar ervaring

zekerheid

Erkend agent

WIJ ZIJN GECERTIFICEERD EN GLA/CROSSTRADES OBL NETWERK MEMBER

fenex iata gdp AEO GLA Cross Trades
Bel ons nu!
Terugbelverzoek