Geconsolideerde luchtvracht uit Hong Kong

Samen met onze partner in Hong Kong hebben we wekelijks een luchtvracht consolidatie vanaf Hong Kong naar Schiphol Airport. We bouwen zelf de vliegtuigplaten waardoor de kans op schade klein en de afhandeling tijdefficiënt is en u bovendien kunt profiteren van zeer scherpe tarieven. De consolidatie wordt ingezet voor zendingen van producten die zowel in de Guangdong Provincie als in Hong Kong worden geproduceerd. Omdat de gehele afhandeling zeer gestroomlijnd is wordt de planning met grote betrouwbaarheid gehaald. Zo kan er tot iedere vrijdag aangeleverd worden bij ons warehouse in Hong Kong om op zondag aan te komen op Schiphol. Standaard wordt er dan maandag door onze declaranten ingeklaard om vervolgens zo snel mogelijk af te leveren.

Direct top urgent

Mocht er meer spoed bij geboden zijn kunnen wij er alles aan doen om de transporttijd te minimaliseren. Zo zijn er dagelijks directe vluchten vanaf Hong Kong naar Schiphol. Tevens kunnen we daarbovenop ook na aankomst te Schiphol de zending met prioriteit voor u afhandelen om direct te leveren op de plaats van bestemming.

U kunt voor ieder gewenst serviceniveau bij ons terecht. Dus mocht er meer of minder tijd beschikbaar dan zijn er alternatieve diensten beschikbaar.

Asian Transport & Logistics (ATL) is een full service partner van veel distributeurs van Fashion & Lifestyle, Electronics en Premiums & Gifts. Zo komen er uit Hong Kong (en het achterland) veel: textielwaren, electronische apparaten, high-tech, promotionele producten, relatiegeschenken, premiums, gadgets, give-aways, promokleding, bedrijfskleding, kerstpakketten, eindejaarsgeschenken, luxe cadeau’s, enzovoorts. Dankzij onze ervaring en jarenlange samenwerking met onze agent in Hong Kong kunnen we u bij elke zending van dienst zijn.

Kunnen wij u assisteren bij uw zending?

Neem contact op met uw vaste contactpersoon binnen ATL en deze zal u graag verder helpen. 

Wij onderscheiden ons door:

✔ Snelle en persoonlijke service
✔ Uitgebreide douanekennis
✔ Concurrerende tarieven
✔ Maatwerk- en geconsolideerde oplossingen
✔ Excellente kennis van steeds wijzigende schema’s en transittijden 
✔ Een vaste accountmanager voor het totale logistieke traject

Uw keuzes:

✔ Direct top urgent
✔ Economisch snel
✔ Prijsaantrekkelijk geconsolideerd
✔ Productgroep specifiek afgestemd
✔ Sea/Air Services

Vrijblijvende offerte


Je bent in goed gezelschap !

De volgende bedrijven zijn je al voorgegaan
snel-4

IT based solutions

personal

Single point of contact

oplossend

32 jaar ervaring

zekerheid

Erkend agent

WIJ ZIJN GECERTIFICEERD EN GLA/CROSSTRADES OBL NETWERK MEMBER

fenex iata gdp AEO GLA Cross Trades
Bel ons nu!
Terugbelverzoek