Zeevracht India

Een gerenommeerde partner

In India werkt Asian Transport & Logistics (ATL) al jaren met een zeer gerenommeerde partner waarmee met 24+ kantoren en 500+ werknemers geheel India kan worden bediend. Voor zowel uw import vanuit India of uw export naar India assisteren wij u graag. Voor iedere klant denken onze medewerkers mee om uw zending zo efficiënt mogelijk op de plaats van bestemming te krijgen, of het nu om 200 zendingen gaat of om maar 5 stuks. Hierbij worden standaard verschillende serviceniveaus aangeboden waaruit gekozen kan worden.

Meedenken en persoonlijk contact

U kunt rekenen op persoonlijk contact en parate marktkennis. Zo worden er bijvoorbeeld veel textielwaren, lederwaren en farmaceutische producten in India geproduceerd. Onze medewerkers hebben hier reeds jaren ervaring mee en hebben de nodige specialistische trainingen afgerond. Het kantoorpersoneel is bijvoorbeeld in het bezit van GDP certificering om Pharma zendingen kundig af te kunnen handelen. In de Fashion & Lifestyle vragen sample-zendingen om een andere benadering dan de bulk-zendingen, verschillen volumes per collectie en per kledingstuk en vraagt hangend vervoer (GOH) om een ander soort expertise dan flat-packedgoederen.

ATL biedt maatwerk voor uw zeevracht, of het nu om volle containerladingen (FCL – full container loads) of deelladingen (LCL- less than container loads) gaat, u kunt vertrouwen op een optimale en betrouwbare service, voor zowel export als import. 

Bent u op zoek naar een partij die de kennis en expertise in huis heeft om uw zeevracht India optimaal te begeleiden?

Dan bent u bij ATL aan het juiste adres. Neem contact op met één van onze zeevracht specialisten of vraag direct een scherpe offerte aan voor uw zeevracht van of naar Hong Kong.

De voordelen die wij bieden:

✔ Beste prijs voor kwaliteit
✔ Persoonlijke service
✔ Maatwerk met minder schakels dus lagere kosten
✔ Snel en betrouwbaar 

De logistieke diensten van ATL omvatten:

✔ Wekelijkse groupagediensten (LCL)
✔ Volle container diensten (FCL)
✔ Customer consolidation
✔ Garment on hanger shipments (LCL en FCL)
✔ Crosstrade zendingen
✔ Douaneafwikkeling
✔ Op- en overslag
✔ FCL en LCL transport per truck, spoor, binnenvaart

Vrijblijvende Offerte


Je bent in goed gezelschap !

De volgende bedrijven zijn je al voorgegaan
snel-4

IT based solutions

personal

Single point of contact

oplossend

32 jaar ervaring

zekerheid

Erkend agent

WIJ ZIJN GECERTIFICEERD EN GLA/CROSSTRADES OBL NETWERK MEMBER

fenex iata gdp AEO GLA Cross Trades
Bel ons nu!
Terugbelverzoek