Pharma

Diensten en kennis ingespeeld op uw markt

Asian Transport & Logistics (ATL) is gespecialiseerd in de op-, overslag en distributie van farmaceutische producten en gezondheidsvoeding. In verschillende Aziatische landen, met name India en China, vindt op grote schaal de productie van farmaceutische producten en medische hulpmiddelen plaats. ATL is hier volledig op ingesteld en werkt volgens de in 2013 door de Europese Commissie gestelde normen voor Good Distribution Practice (GDP). Uw goederen worden bij ons internationaal onder de allerbeste condities vervoerd voor wat betreft temperatuur, hygiëne en veiligheid.

Pharma-magazijn

Het Pharma-magazijn is zodanig ingericht dat de temperatuur tussen de 15 en 25 graden wordt gehouden. Speciale koelcellen garanderen daarnaast de kwaliteit van Pharma-ladingen welke tussen de 2 – 8 graden Celsius in opslag gehouden dienen te worden. Gecertificeerde medewerkers zorgen ervoor dat u op de hoogte blijft van de status van uw goederen en zendingen.

Kunnen wij u assisteren bij uw zending? Neem contact op met uw vaste contactpersoon binnen ATL en deze zal u graag verder helpen.

 Onze services

✔ Temperatuur gecontroleerde distributie
✔ Temperatuur gecontroleerde op- en overslag
✔ GDP-getraind personeel
✔ Beschikbaarheid GDP-rapportages van toeleveranciers

De voordelen die wij bieden

✔ Beste prijs voor kwaliteit
✔ Persoonlijke service
✔ Maatwerk met minder schakels dus lagere kosten
✔ Snel en betrouwbaar


Je bent in goed gezelschap !

De volgende bedrijven zijn je al voorgegaan
snel-4

IT based solutions

personal

Single point of contact

oplossend

32 jaar ervaring

zekerheid

Erkend agent

Wij Zijn Gecertificeerd

fenex iata gdp AEO
Bel ons nu!
Terugbelverzoek